De PR-commissie van Watervereniging Onder aan de Sluis is de spin in het communicatienet van de vereniging. De commissie legt zich toe op het effectief en efficiënt communiceren met diverse betrokkenen van de vereniging, waaronder donateurs, sponsoren en de pers. Ook is de commissie verantwoordelijk voor de communicatie met de leden van de watersportvereniging.

Voor de diverse doelgroepen van de vereniging worden verschillende soorten communicatiemiddelen ingezet, waaronder de website van Watersportvereniging Onder aan de Sluis, de nieuwsbrief van de vereniging en de diverse social media netwerken van de vereniging.

De huidige PR-commissie van WSV Onder aan de Sluis
De PR-commissie van Watervereniging Onder aan de Sluis bestaat op dit moment uit een voorzitter. Er wordt nog gezocht naar twee bestuursleden die de voorzitter van de PR-commissie willen ondersteunen in het communiceren met de diverse betrokkenen van de watersportvereniging.

De huidige verdeling van de PR-commissie van Watersportvereniging Onder aan de Sluis is de volgende:

Bestuur PR Commissie

Voorzitter E. Post prcommissie@wsvonderaandesluis.nl
Bestuurslid Vacant

Heeft u interesse in het invullen van een van de openstaande functies in de PR-commissie van WSV Onder aan de Sluis? Neem dan contact met ons op.