De jachthavencommissie van Watervereniging Onder aan de Sluis adviseert het bestuur van de vereniging over alle havenzaken van WSV Onder aan de Sluis. Verder is de commissie verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering in de jachthaven.

De taken die de leden van de jachtcommissie onder andere vervullen, zijn de volgende:

– De afstemming met de havenmeester over de dagelijkse gang van zaken.
– Het adviseren van het bestuur van WSV Onder aan de Sluis over havenzaken.
– Het organiseren van de operationele bedrijfsvoering van de jachthaven.
– Het beheren van wachtlijsten van de jachthaven.
– Het organiseren van de ligplaatsverdeling van de jachthaven.
– Het onderhouden van de jachthaven, het clubgebouw en het toiletgebouw.

Tot slot zijn de leden van de jachthavencommissie tevens verantwoordelijk voor het controleren van de vrijwilligers op het vervullen van de werkzaamheden die zij verricht hebben voor de watersportvereniging.

De huidige jachtcommissie van WSV Onder aan de Sluis

De jachtcommissie van Watervereniging Onder aan de Sluis bestaat op dit moment uit een voorzitter, een bestuurslid en een havenmeester. Er wordt nog gezocht naar een extra bestuurslid, die de jachtcommissie kan ondersteunen in het uitvoeren van bovenstaande activiteiten en taken.

De huidige verdeling van de jachthavencommissie van Watersportvereniging Onder aan de Sluis is de volgende:

Bestuur Jachthaven Commissie

Voorzitter Vaccant
Bestuurslid D. van Veen jachthavencommissie@wsvonderaandesluis.nl
Bestuurslid Vaccant
Havenmeester D. van Veen  havenmeester@wsvonderaandesluis.nl

Heeft u interesse in het invullen van de openstaande functie voor bestuurslid van de jachthavencommissie? Neem dan contact met ons op.