Watersportvereniging Onder aan de Sluis beschikt tevens over een activiteitencommissie. De leden van de activiteitencommissie zijn verantwoordelijk voor het bevorderen van de betrokkenheid bij Watersportvereniging Onder aan de Sluis. Verder is de activiteitencommissie tevens verantwoordelijk voor het stimuleren van een goede sfeer in de vereniging door diverse activiteiten en cursussen voor de leden van de vereniging te organiseren.

Contact met de activiteitencommissie van WSV Onder aan de Sluis

Heeft u een vraag over de activiteitencommissie van Watersportvereniging Onder aan de Sluis? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de activiteitencommissie.

Wilt u graag deel uitmaken van de activiteitencommissie van Watersportvereniging aan de Sluis, dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de commissie of het bestuur van de vereniging.